TeamBuilding - Challenge & Fun

Teambuilding

Challenge & Fun

Een fantastische beleving waarbij je ondergedompeld wordt in de uitdagende wereld van bordspellen? Spannende avonturen beleven door met je collega’s samen te werken? Of net zin om je collega’s te slim af te zijn op je persoonlijke missie? Boek dan een speelse teambuilding als geen andere – perfect op maat van elk team!

Uitdaging, fantasie en humor

Met de nieuwste bordspellen worden jij en je collega’s uitgedaagd om het beste in jullie team naar boven te halen. Afhankelijk van jullie teamdoelstellingen kiezen we een bordspel met opdrachten die hierbij passen: een strategische denkoefening met magische figuren, een oplossingsgericht dilemma in een onbekende setting of een verbond sluiten om samen een queeste te overleven…

Van een middeleeuwse stad tot een futuristische planeet? Het kan allemaal!
Wij zoeken in onze ruime collectie het perfecte spel voor jullie!

Praktisch

Wat mag het team verwachten?

Een persoonlijke aanpak. Voor de teambuildingactiviteit wordt samen met jullie bekeken welk soort spel het meest aansluit op jullie teamcultuur en ervaringen met bordspellen. We hebben hiervoor een standaard formule, maar er kan ook in samenspraak een event op maat gemaakt worden:

  • CHALLENGE & FUN: 3 uur ontspannend spelplezier met professionele teamcoaching door erkende psycho-therapeut, met mondelinge feedback en/of geschreven rapport over teamprocessen om de eindconclusies van de dag vast te leggen.

Wat zijn de pluspunten?

  • Collega’s leren elkaar beter kennen en beleven heel wat onverwachte fun.
  • Steeds een spel op maat van het team en de spelregels makkelijk uitgelegd.
  • Spelplezier en professionele aanpak gecombineerd voor optimaal resultaat.

Prijs:

  • CHALLENGE & FUN-formule: 20 euro per persoon (3 u. inclusief spelbegeleiding, observatie, teamcoaching en feedback)

In professionele handen

Medezaakvoerder Kevin Pieters begeleidt en superviseert de teambuildingsessies bij Joshua Tree Games. In 2009 voltooide hij de 4-jarige therapieopleiding aan het IPRR. Hij heeft ondertussen 15 jaar ervaring opgebouwd als therapeut, teamverantwoordelijke en supervisor in de sector van het Algemeen Welzijnswerk, Kind- en Gezinsondersteuning, Onderwijs en de Geestelijke Gezondheidszorg. Hierdoor heeft hij een sterke affiniteit met het complexe samenspel tussen collega’s alsook tussen team- en organisatiedoelstellingen. Wat de uitdaging binnen jullie team ook is, er hoort altijd een passend bordspel bij!

Neem vrijblijvend contact op!