BirthdayParty

Birthday Party

Let’s get this party started!

Dungeons & Dragons: intensief rollenspel
Begeleiding voorzien door Joshua Tree Games
3 uur onvergetelijk en uniek spelplezier voor jong en oud (vanaf 10 jaar)
Bij jouw thuis of in de ingerichte Dungeon of Tavern Room van JTG
Aandenken voor elke deelnemer

                                                                                                                    

Altijd al in de huid van een tovenaar/tovenares, druïde, elf, monnik of krijger willen kruipen?  Zin om met je vrienden op een onvergetelijke tocht te gaan waar achter iedere hoek gevaar of uitdaging schuilt?  Ooit gedroomd om een draak te verslaan of in een heroïsch gevecht met mythische wezens terecht te komen?  Wel dan is dit je kans!

Joshua Tree Games voorziet 3 uur onvergetelijk spelplezier in de vorm van Dungeons & Dragons.

Dungeons & Dragons (D&D) is een rollenspel, ontwikkeld in de jaren ‘70 en tot op vandaag nog zeer populair bij jongeren en volwassenen. De deelnemers kiezen elk een eigen karakter waarmee ze op avontuur trekken in een wereld waarbij magie, strijd, overleven, humor en samenwerken centraal staan. Het verhaal wordt geleid door de verteller of Dungeon Master die de spelers voor verschillende uitdagingen zet doorheen het avontuur. Het verhaal stemt zich volledig af op de beslissingen die de spelers tijdens hun tocht nemen.

Hoe ziet je verjaardagsfeest eruit?

  • Enkele dagen voor het verjaardagsfeest verdeelt de jarige de karakters onder de genodigden
  • Bij voorkeur verkleden de deelnemers zich in hun gekozen karakter.  Dit komt de inleving en de intensiteit van het avontuur ten goede
  • Bij de start krijgen alle deelnemers een 7-delige set dobbelstenen om hun avontuur te beginnen (en mogen deze bijhouden na het feest)
  • Na afloop van het avontuur krijgt elke deelnemer een originele oorkonde mee naar huis
  • Indien je kiest om het avontuur te laten doorgaan bij Joshua Tree Games (in één van de speciaal ingerichte thema-zalen), dan voorzien we een welkomstdrankje bij aanvang en een hapje & drankje tijdens de pauze

We bieden 2 formules aan:

1. In de Dungeon of Tavern van JTG (thema-zaal):  27.5€/p
Inbegrepen: 3u spelplezier onder begeleiding, huur zaal, welkomstdrankje, 7-delige set dobbelstenen, oorkonde, pannenkoeken of croque monsieurs en drankje (extra voordeel: geen opkuis voor de ouders achteraf!) - tot 6 deelnemers (prijs op aanvraag voor grotere groepen)

2. Op verplaatsing (thuis of andere locatie): 25€/p + vervoerskosten
Inbegrepen: 3u spelplezier onder begeleiding, 7-delige set dobbelstenen, oorkonde - tot 6 deelnemers (prijs op aanvraag voor grotere groepen)

Neem vrijblijvend contact op!